Kontakt info

Impressum:

Voditelj i urednik projekta: Dario Baća

Glavni urednik: Danijel Igrić
danijel.igric@via-ignis.hr

Zamjenik glavnog urednika: Davor Igrić

Suradnici: Domagoj Jakopović - Ribafish, Milan Fošner, Josip Prudeus

Prodaja: Dario Baća, Danijel Igrić

Astrolog: mačak Dalibor

Prava i uvjeti:

Dobrodošli na stranicu o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji Vatreni.info koja vam omogućuje korištenje sadržaja u skladu s dolje navedenim pravilima i uvjetima.

Korištenjem sadržaja stranice koji je u vlasništvu tvrtke Via Ignis d.o.o. smatra se da su korisnici upoznati s pravilima i uvjetima, kao i svim rizicima koji mogu nastati korištenjem istih, te također prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo na vlastitu odgovornost.

Via ignis d.o.o. (u daljnjem tekstu: Društvo) polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje, a neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika sadržaja, smatra se kršenjem pravila Društva i podložno je tužbi.

Ova web stranica osim vlastitih sadržaja uključuje veze na druge internetske stranice, čiji sadržaj nije pod kontrolom Društva, te Društvo ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj unutar tih stranica. Procjenu o drugim stranicama korisnik i prikladnosti sadržaja koji se na njima nalazi, korisnik mora napraviti sam i na vlastitu odgovornost.

Oglasi koji se mogu pojaviti na strani www.vatreni.info su oglasi oglašivača kojima je Društvo dopustilo oglašavanje, uz suglasnost vlasnika domene vatreni.info - Torrid media Ltd iz Londona, Engleska. Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van stranice vatreni.info je isključivo stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača, te Društvo ne snosi odgovornost za nikakvu štetu nastalu oglašavanjem na stranici vatreni.info.

Društvo zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave. Svaka promjena bit će objavljena na adresi www.vatreni.info.

Kontakt

Slobodno nas kontaktirajte vezano uz bilo kakva pitanja ili informaciju.

Vlasnik domene Vatreni.info:
Torrid Media Limited
First floor 2 Woodberry Grove
North Finchley
London
Engleska
N12 0DR

Sadržaj i prodaja oglasnog prostora:

Via Ignis d.o.o.
Registracija pri Trgovačkom sudu u Zagrebu, MB: 2460262, OIB: 08618003797
Žiro račun 2340009-1110363265 kod Privredne banke Zagreb, Zagreb

Adresa:
Trg mladosti 7
10290 Zaprešić
Hrvatska

Telefon: +385 (0)1 6191 710

E-mail: info@via-ignis.hr

Marketing

danijel.igric@via-ignis.hr

©2012 Via ignis - sva prava pridržana

• Developed by: Relago d.o.o.
SLJEDEĆA UTAKMICA
Hrvatska - Nigerija
16.06.2018. -
, Kalinjingrad, Rusija