Prijateljski kup: Završnica - Knockout
Povratak
China Cup 2017.
11.01.2017., 12:35, -, Nanning, Kina
Gledatelja: -, Sudac: -
Hrvatska
1 (1) : 1 (4)
Čile
-
Strijelci
-
-
Sastavi
-
Ante Čačić
Izbornik
-
0
Udarci (u okvir)
0
0
Posjed lopte (%)
0
0
Prekršaji
0
0
Zaleđa
0
0
Žuti kartoni
0
0
Crveni kartoni
0

Izvještaj

Nakon 90 minuta igre Hrvatska i Čile zabilježili su rezultat 1:1. Poveli su Čileanci u 18. minuti, nakon izvrsnog prodora Vargasa strijelac je preciznim udarcem iskosa bio Pinares. Naši su izjednačili u 78. minuti pogotkom Andrijaševića. Prethodno je Antolić proigrao Tudora, on ubacio zdesna, a Andrijašević preciznim udarcem poslao loptu u mrežu.

Prilikom izvođenja udaraca s bijele točke, Hrvati su zakazali. Pogodio je samo Pivarić, dok je pokušaje Antolića i Marića zaustavio vratar Toselli. S druge strane, sva četvorica čileanskih izvođača bila su uspješna. Pogađali su Vargas, Galdames, Beausejour i Ramos, te tako svoju momčad odveli u finale.

Hrvatska protiv Čilea nije razočarala. Izbornik Čačić na ovaj je turnir odveo momčad koja je daleko od onog najboljeg što Vatreni mogu okupiti. Stoga ni ne čudi da je Čile bio bolji i opasniji. Hrvatska je, međutim, pred vratima imala odličnog Livakovića, koji je obranio niz teških udaraca.

Stigli su i naši zaprijetiti vratima suparnika, pokušavali su Filipović, Barišić, Marić, Antolić, Mišić, no samo se Andrijašević upisao u strijelce. Drugo poluvrijeme bilo je znatno sadržajnije od prvog, imala je tu i Hrvatska što reći, ali odluka je odgođena za raspucavanje s bijele točke. U kojem je, kao što smo opisali, Čile bio pribraniji.

Ostaje nam, dakle, utakmica za treće mjesto s domaćinom. Dobra prilika da Hrvatska na ovom turniru kompletira dojam dovoljan za pristojnu recenziju.

Hrvatska je protiv Čilea igrala u sljedećem sastavu: Livaković, Matas, Filipović, Barać, Pivarić, Mišić, Antolić, Perošević (od 57. Marić), Ozobić (od 57. Tudor), Šitum (od 64. Barišić), Andrijašević (od 90. Ivanušec).
Povratak

Error: [CDataBase.php] Line 106
E1100: SELECT id_poddogadaj, naziv FROM poddogadaji_to_utakmice, poddogadaji WHERE poddogadaji_to_utakmice.utakmica_id= AND poddogadaji_to_utakmice.poddogadaj_id=poddogadaji.id_poddogadaj; - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND poddogadaji_to_utakmice.poddogadaj_id=poddogadaji.id_poddogadaj' at line 1
Trace:
CDataBase.php : Line 123 : Class CDataBase : Function DirectQuery :
CDataBase.php : Line 70 : Class CDataBase : Function query :
CPage.php : Line 3701 : Class CDataBase : Function mvquery :
CPage.php : Line 74 : Class CPage : Function StrPovijest :
index.php : Line 26 : Class CPage : Function Action :